Pravna obvestila

PRAVNA OBVESTILA Unicommerce (Iittala)

Pogoji uporabe
Z uporabo teh spletnih strani soglašate s sledečimi pogoji uporabe. Pridržujemo si pravico do občasnega aktualiziranja pogojev uporabe. Prosimo, da redno preverjate, ali so se pogoji uporabe kaj spremenili.

Varstvo podatkov
Na spletnem mestu iittala.si se vsi zbrani osebni podatki o vas shranjujejo in uporabljajo izključno za Vašo individualno oskrbo, za pošiljanje informacij o izdelkih ali za ponujanje storitev. Iittala vam zagotavlja, da bodo Vaši podatki v skladu z veljavnimi zakonskimi določili glede varovanja osebnih podatkov obravnavani zaupno.

Storitev Google Analytics
To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev za spletno analitiko, ki jo ponuja podjetje Inc. (»Google«). Storitev Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, besedilne datoteke, shranjene v vašem računalniku, ki omogočajo analizo uporabe spletnega mesta z vami. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), se prenesejo na strežnik podjetja Google v ZDA in tam shranijo. Podjetje Google bo te podatke uporabilo za vrednotenje vaše uporabe spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti spletnega mesta za upravljavca spletnega mesta in za izvajanje dodatnih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta ter interneta. Prav tako lahko podjetje Google te informacije v nekaterih primerih prenese tretjim osebam, če to zahteva zakon ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. Podjetje Google v nobenem primeru ne bo povezovalo vašega naslova IP z drugimi podatki podjetja Google. Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno spremembo nastavitev v svojem brskalniku, vas pa opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati čisto vseh funkcij tega spletnega mesta. Z uporabo iittala.si spletnega mesta soglašate z obdelavo podatkov, pridobljenih o vas, s strani podjetja Google na zgoraj opisan način in v prej naveden namen.

Facebook
Na teh spletnih straneh se uporabljajo vstavki socialnega omrežja facebook.com, ki ga upravlja podjetje Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (»Facebook«).

Če odprete spletne strani na našem spletnem mestu, ki so opremljene s tem vtičnikom, se vzpostavi povezava s strežniki podjetja Facebook in ob tem na spletni strani v sodelovanju z vašim brskalnikom prikaže vtičnik. S tem se na strežnik podjetja Facebook prenesejo informacije o tem, katere od naših spletnih strani ste obiskali. Če ste takrat prijavljeni kot član storitve Facebook, storitev Facebook te informacije dodeli vašemu osebnemu računu Facebook. Pri uporabi funkcij vtičnikov (na primer s klikom na gumb »Všeč mi je« ali oddajo komentarja) se tudi te informacije dodelijo vašemu osebnemu računu Facebook, kar lahko preprečite le tako, da se pred uporabo vtičnika odjavite.

Za več informacij o zbiranju in uporabi podatkov s strani podjetja Facebook, o vaših pravicah ter načinih za zaščito vaše zasebnosti glejte opombe o varovanju podatkov podjetja Facebook.

Copyright
Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, avdio in video datoteke ter njihova razporeditev na spletnih straneh iittala.si so predmet avtorskih pravic skupine Unicommerce d.o.o.. Razmnoževanje ali predvajanje, v celoti ali delno, je dovoljeno le s pisnim dovoljenjem podjetja Unicommerce d.o.o. . Nekatere spletne strani iittala.si poleg tega vsebujejo vsebine, ki so predmet avtorskih pravic tretjih oseb.

Odgovornost
To spletno mesto je bilo pripravljeno z največjo skrbnostjo in sodelovanjem s podjetjem Unicommerce d.o.o.. Unicommerce d.o.o. kljub temu ne more jamčiti za brezhibnost in točnost vsebovanih podatkov. Iittala.si (unicommerce) ne prevzema nikakršne odgovornosti za posredno ali neposredno škodo, ki nastane zaradi uporabe tega spletnega mesta.

Podjetje Unicommerce d.o.o. ne odgovarja za vsebino zunanjih povezav oz. vsebine forumov in klepetov.

Piškotki
Piškotki so zaporedja besedilnih podatkov, ki so prenesena v datoteko s piškotki brskalnika na trdem disku vašega računalnika, da vas lahko prepoznamo kot ponovnega obiskovalca. S piškotki lahko spletno mesto hitreje prilagaja vsebino vašim specifičnim interesom. Večina večjih spletnih mest uporablja piškotke. Na podlagi piškotkov vas ni mogoče identificirati. Piškotke uporabljamo izrecno zaradi številčenja obiska na naši spletni strani.

Lep pozdrav Unicommerce d.o.o. in Ittala Slovenija